Ananászos zabpala torony
Ez a recept csak úgy jött, hogy én most palacsintát akarok enni gyümivel. Pont volt itthon ananász, így ananászos palacsinta tornyot készítettem. Semmi extra hozzávaló, semmi bonyolítás, egyszerű hétvégi délutáni kis uzsi, vagy csak egy nasi.
Hozzávalók:
100-150 g ananász kockákra vágva
1 tojás
50 g zabliszt
édesítő
100 g joghurt
picike só
ízlés szerint fahéj, én csak keveset raktam bele
Elkészítés:
1, Felverjük a tojást, beletesszük a joghurtot és az édesítőt majd elkeverjük egynemű masszává.
2, Ehhez jöhet a só és a fahéj valamint a liszt, ezt homogénné keverjük, és kókuszolajba kisütjük serpenyőbe.
3, Majd egy palacsinta majd ananász kockák és így rétegezzük addig amíg ananász lesz a tetején.
4, Lehet még rá tenni olyan csokiöntetet amit annyi elkészíteni hogy: kakaópor, meleg víz, édesítő elkeverjük és ezzel leöntjük. Én ezt most nem kiviteleztem, utólag jutott csak eszembe:) Jó étvágyat!!!!:)
Megosztás a facebookon